Henkilökunta

Kruunu-Fysioterapia perustettiin 1980. Teija Haippo ryhtyi yrittäjäksi 1989 ja seuraavana vuonna hänen työparikseen tuli mukaan Anette Fröberg. Pitkäaikaiset hoitosuhteet kertovat tyytyväisistä asiakkaista, jotka ovat alusta asti luottaneet Teijan ja Anetten ammattitaitoon. Teija ja Anette päivittävät osaamistaan ja hakevat ajankohtaista tietoa terapian tueksi käymällä säännöllisesti täydennyskoulutuksissa.

Teija

Pyrin yhdistämään työssäni viimeisintä tutkimustietoa omaan 30 vuoden käytännön kokemukseeni fysioterapian alalta. Uskon, että näin asiakkaan hoidossa saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Erikoisosaamistani ovat erilaisten tuki-ja liikuntavammojen hoito ja ennaltaehkäisy sekä kuntoutus.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Helsingissä vuonna 1986. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoistumisopinnot suoritin Lahden Ammattikorkeakoulussa vuonna 2000. Samaan aikaan aloin opiskella manuaalista ortopedista terapiaa ja valmistuin manipulatiiviseksi fysioterapeutuksi (Maitland konsepti) Lahdesta vuonna 2008.

Kiinnostuin manuaalisen ortopedisen terapian myötä faskioista ja erityisesti Luigi Steccon kehittämästä menetelmästä. Faskiamanipulaatiokoulutuksen tasot 1-3 suoritin Helsingissä ja Italiassa.

teija haippo

Anette

anette fröberg

Toimiva yhteistyö asiakkaan kanssa ja asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat minulle kaiken A ja O. Mielestäni jatkuva kouluttautuminen fysioterapian eri osa-alueilla on tärkeää, jotta hoitotyön lopputulos olisi paras mahdollinen. Viihdyn hyvin ihmisten parissa ja nautin työstäni.

Aloitin urani hoitoalalla vuonna 1982 ja valmistuin fysioterapeutiksi 1989. Suoritin ikääntyvien kuntoutukseen liittyvät erikoistumisopinnot vuosina 2004-2006.

Minulla on fysioterapian alalta 30 vuoden työkokemus, jonka aikana olen työskennellyt eniten tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisevän hoidon, pre- ja postoperatiivisen hoidon sekä kuntoutuksen parissa.

Käyttämiäni hoitomuotoja ovat mm. manuaalinen terapia, faskiamanipulaatio (Luigi Steccon menetelmä), Mulligan-konsepti, neuraalikudoksen mobilisointi ja Anatomy Trains -konsepti.

Viimeksi olen päivittänyt osaamistani suorittamalla Fascial Manipulation Level 3 -koulutuksen.

Vård även på svenska.